VII Simpozij plućne bolesti sa međunarodnim učešćem

Sharing is caring!

Poštovani,

Veliko nam je zadovoljstvo i čast pozvati Vas na VII Simpozij plućne bolesti sa međunarodnim učešćem, koji se održava  u  Kristalnoj dvorani hotela Tuzla u Tuzli, novembra 2018 godine (petak) sa početkom u 10:00 sati.

Organizator je Klinika za plućne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, Ljekarska komora TK. , Komora zdravstvenih tehničara TK. i  Udruženje respiratorne medicine – URM.

Cilj simpozijuma je prezentacija novih saznanja i iskustava iz pulmologije a u okviru simpozija planirana je sesija medicinskih sestara i tehničara.

Simpozij će biti bodovan u skladu sa Pravilnikom o bodovanju stručnih sastanaka Ljekarske komore TK. i Komore zdravstvenih tehničara TK.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ceremoniju otvaranja VII Simpozij plućne bolesti sa međunarodnim učešćem, koja je planirana za petak 16.11.2018 godine (petak) u Kristalnoj sali hotela Tuzla u Tuzli, sa početkom u 10:00 sati.

Također, Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate i svečanu večeru koja će se održati u 19:00 sati u  Hotelu Tuzla  (restoran Breza).

Radujemo se Vašem dolasku  !                                                                                                                                                                                    Predsjednik organizacionog odbora                                                                                                                                                              Dr.med.sc.prim. Suvad Dedić

Skini program – ljekari  VII Simpozij – Plucno – PROGRAM

Skini program – med.sestre PROGRAM SIMPOZIJUMA – SESTRINSKA SESIJA final

 

 936 total views,  2 views today