VIII Simpozij plućne bolesti sa međunarodnim učešćem – PROGRAM RADA – LJEKARI

Sharing is caring!

program rada – ljekari   VIII Simpozij – Plucno – PROGRAM  download

Poštovani,

Veliko nam je zadovoljstvo i čast pozvati Vas na VIII simpozij Plućne bolesti sa međunarodnim učešćem,  koji se održava  u  Kristalnoj dvorani hotela Tuzla u Tuzli, 08 novembra 2019 godine (petak) sa početkom u 10:00 sati.

Organizator je Klinika za plućne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, Ljekarska komora TK, Komora zdravstvenih tehničara TK,  Udruženje respiratorne medicine – URM i Udruženje/ Udruga medicinskih sestara i  tehničara u FBiH .

Cilj simpozijuma je prezentacija novih saznanja i iskustava iz pulmologije a u okviru simpozija planirana je sesija medicinskih sestara i tehničara.

Simpozij će biti bodovan u skladu sa Pravilnikom o bodovanju stručnih sastanaka Ljekarske komore TK. i Komore zdravstvenih tehničara TK.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ceremoniju otvaranja VIII simpozij Plućne bolesti sa međunarodnim učešćem, koja je planirana za petak 08.11.2019 godine (petak) u Kristalnoj sali hotela Tuzla u Tuzli, sa početkom u 10:00 sati.

Također, Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate i svečanu večeru koja će se održati u 19:00 sati u  Hotelu Tuzla  (restoran Breza).

Radujemo se Vašem dolasku!                                                                                                                                                                                       Predsjednik organizacionog odbora

                                                                                         Dr.med.sc.prim. Suvad Dedić

program rada LJEKARI VIII Simpozij – Plucno – PROGRAM  download

program rada MEDICINSKE SESTRE I TEHNIČARI  program download

 

 1,166 total views,  1 views today